ЧЕСТИТ 18-ти РОЖДЕН ДЕН, ЕНЕРГОСЕРВИЗ

Точно преди 18 г. на 06.04.2005 г., ЕнергоСервиз е вписан в търговския регистър на Република България първоначално като дружество с ограничена отговорност.

През първите години компанията сключва договори за следгаранционно обслужване на важни системи за контрол и управление в АЕЦ „Козлодуй“, които изпълнява успешно и към настоящия момент . ЕнергоСервиз  става предпочитан партньор в България на Уестингхаус Електрик Къмпани за внедряване на ноухау и внос на резервни части за поддръжка на системите.

През 2008 г. ЕнергоСервиз  се преобразува в Акционерно Дружество със 100 % ефективно внесен капитал. Откакто е създадена, компанията има разработена и сертифицирана  Система за управление на качеството, покриваща стандарт EN ISO 9001.

Екип от високо квалифицирани специалисти работят за непрекъснато разширяване на портфолиото от инженерни решения, услуги и продукти, предлагани от компанията.  В тази връзка е важно да се отбележи, че от 2012 г. ЕнергоСервиз  получава права на официален дистрибутор за България на част от продуктовите линии предлагани от световноизвестния концерн Mirion Technologies (Canberra), а от 2014 г. има договор с HACH  за доставкa на продукти в ядрената сфера.

Вече 18 години, компанията успешно следва своята мисия и цели,  най-важни от които са:

  • Да доставя инженерингови услуги и продукти, които отговарят на изискванията на клиента и на най-високите стандарти за безопасност на ядрени и конвенционални централи;
  • Да бъде предсказуем, прозрачен и последователен партньор;
  • Да отговаря на нуждите и интересите на служителите като следва активна социална политика, чрез осигуряване на възможности за съответно обучение и усъвършенстване.

 

ЧЕСТИТ 18-ти РОЖДЕН ДЕН, ЕНЕРГОСЕРВИЗ!